Like ons op:

info@wladimirstudios.nl
Wladimir Dance Studios
Lijnbaansgracht 166
1016VX Amsterdam
Tel: 020 6274245
info@wladimirstudios.nl

Streetdance Jeugd

20140304_161627Wat is Streetdance?

Streetdance is een coole manier van dansen. De bewegingen die gemaakt worden zijn niet zo moeilijk, maar wel altijd stoer.

Streetdance doe je meestal op hiphop, R&B of rapmuziek. Het komt uit New York in Amerika. In de jaren '80 werd het steeds populairder. Tegenwoordig zie je in bijna iedere videoclip streetdancers.

Voor wie is Streetdance?

Kinderen die na schooltijd Streetdance willen leren, kunnen dat onder vakkundige begeleiding doen bij de Wladimir Dance Studios. Er zijn Streetdance-cursussen voor kinderen vanaf 2,5 jaar.

Je hoeft geen ervaring te hebben om leuk mee te doen, maar je kunt wel heel goed worden.

Proefles

Als je nog niet weet of je Streetdance leuk vindt, kun je een proefles volgen. Dat kan het hele seizoen. Je hoeft niet te wachten tot er een nieuwe cursus start.

Als je de les leuk vindt, kun je meteen de volgende week met de cursus beginnen. De keuze bestaat uit een cursus van 20 of 40 lessen, waarbij je iedere week op hetzelfde tijdstip danst. Je kunt één of twee keer per week les volgen.

Kijk op ons ROOSTER wanneer de lessen zijn.

Om je op te geven voor een proefles kun je naar het aanmeldingsformulier gaan. We zijn ook telefonisch bereikbaar voor aanmeldingen (020-6274245).

Voor vragen kun je ons mailen (info@wladimirstudios.nl) of opbellen.

 

Streetdance is cool!

 

     

Aanmelden Proefles
Of per telefoon 020 - 6274245

Contact


Lijnbaansgracht 166
1016VX Amsterdam
info@wladimirstudios.nlWladimir SocialVolg Wladimir Dance Studio op social media.